Automatizált rendszer,
maximális kontrol

Automatizált rendszer,
maximális kontrol

Konszignációs raktárral a költségekkel szemben

Nem áll a pénze a készletekben

Az általános működéséhez, fenntartásához szükséges termékeket az üzem területén kialakított konszignációs raktárból szolgáljuk ki.

Az általános működéséhez, fenntartásához szükséges termékeket az üzem területén kialakított konszignációs raktárból szolgáljuk ki. Miért is vesződne a munkaruhák, egyéni védőeszközök, karbantartási vagy termelési segédanyagok kezelésével Ön, mikor ezt a beszállítója is megteszi Ön helyett. A kiszervezett feladattal folyamatköltséget csökkent. A munkatársainak fontosabb feladatokat adhat. Nem áll a pénze a készletekben. Automatizált rendszerünk segítségével maximális kontrollt gyakorolhat az indirekt költségek felett.

Együttműködési szintek

1. A konszignációt a vevő üzemelteti, a termék beszállítást lehívások alapján Basics végzi.

A saját üzeme területén a saját raktárában tárolja a termékeket, melyeket a beállított fogyás szerint a Basic's Hungária Kft. a kért időpontba leszállítja.

2. A konszignációs raktárt Basics üzemelteti Virtuális automata segítségével.

A termelésbe egy belső áruházként üzemelő igény feladó virtuális automatát helyezünk ki. Ezen a kioskon jogosultságok alapján megrendelhetők a konszignációban tartott termékek. Munkatársunk a raktár nyitvatartási idejében kiszolgálja a korábban leadott rendeléseket és az azonnali igényeket.

3. Kihelyezett raktárosunk kezeli a konszignációs raktárat Virtuális automata megoldásunkat vagy az ügyfelünk saját rendszerét használva.

Ez a legöszetettebb szint, ahol a Basic's Hungária Kft és partenere közösen együttműködve, akár napi szinten segítik egymást a megfelelő termelési eredmény eléréseben.

Elszámolás minden esetben a hónap végén a fogyás alapján gyűjtőszámlán történik.