Ismerd meg a csapatot
és az új raktáradat

Ismerd meg a csapatot
és az új raktáradat

A szervezetünk felépítése pont hozzád passzol!

Értékesítés

Az első kapcsolódási pont

Első körben, ahogy kapcsolatba kerültünk, a képen látható, jól öltözött úriemebrek valamelyikével fogsz találkozni. Ő lesz a személyes kapcsolattartód, aki felméri a helyszínen az igényeket, elintézi a legjobb árakat és zaklatni fogja az irodában a kereskedelmi részleget, hogy még ma küldd ki az ajánlatot. Természetesen, ha SOS beszerzés merülne fel, akkor is számíthatsz rájuk. Szívesen megisznak veled egy kávét bármikor, miközben elmagyarázzák, hogy miért lennénk egymásnak a legjobb partnerei. Csapatjátékosok és biztos lehetsz benne, hogy a te térfeleden is az előnyödre fognak válni.

Koordináció

A tettrekész brigád

Ők azok a srácok, akik az irodában ülnek és válaszolnak a leveleidre, telefonhívásaidra. Ők azok akik az ajánlatokat írják és visszaigazolják a megrendelést. A kereskedelmi koordináció előtt szinte nincs lehetetlen, legyen szó bármiről. Akár egy nehezen beszerezhető termékre van igény, akár a mindennapi működéshez szükséges eszközökről van szó, mindig a lehető legjobb megoldást keresik. Nyugodtan tedd próbára őket!

Logisztika

Akik a végső lökést adják

A szerveztünk alappillérei, akiken áll vagy bukik a dolog. Ők gondoskodnak arról, hogy a rendelésed a megfelelő mennyiségben, a megfelelő helyre, időben és épségben megérkezzen. Ezenkívül ők azok, akik a pénztárcádat is kímélek, hiszen, ha eszközkiadó automatáinkat is elhelyezzük nálad, akár napi szinten is feltöltik, hogy a termelés folyamatos működését biztosítsák. Amennyiben az öltözőszekrényeidet akarod lecserélni, biztos lehetsz benne, hogy a képen is látható mellbedobással fogják az új szekrényeket a helyükre állítani.

Raktárunk minden igényednek helyet biztosít!