Virtuális raktár
az elképzelései szerint

Virtuális raktár
az
elképzelései
szerint

KÖLTSÉGOPTIMALIZÁLÁS ÉS HATÉKONYSÁGNÖVELÉS EGYSZERRE? LEHETSÉGES!

Eszközkiadó automata az igényeire szabva

Képzelje el, hogy van egy eszközkiadó automatája, ami a nap 24 órájában Önnek dolgozik, kielégítve az összes műszak igényeit. Legyen szó munkavédelmi eszközről vagy karbantartási segédanyagokról. Jól hangzik, ugye?

Munkavédelmi kesztyű

Szerszámok

Átlagos kapacitás: 1600 termék

Basics spirálos automata

Eszközadagoló rendszer ipari termékekhez

Az egyik legszélesebb körben használt spirál-mechanikájú automatánk a BASICS SPIRÁLOS AUTOMATA. Kiváló választás a gyártásban használt termékek, eszközök tárolására és disztribúciójára. A BASICS SPIRÁLOS AUTOMATA-t olyan cégek számára ajánljuk, amelyek sokféle gyártási és munkavédelmi eszközt használnak és azokat folyamatosan és egyszerűen szeretnék elérhetővé tenni munkatársai számára

Basics rekeszes automata

Eszközadagoló rendszer ipari termékekhez

A Basics rekeszes automata Rendszer az BASIC'S tárolószekrény-típusú disztribúciós automata rendszere, amely egy központi irányító egységből (Basics rekeszes automata Control Unit) és hozzákapcsolt különböző méretű és számú tároló egységből áll. Az alkotóelemek tetszőlegesen, az Ön igényeinek megfelelően állíthatók össze, legyen szó nagy méretű,nehezebb vagy t örékeny termékek tárolásáról vagy - az extra opcióként kérhető mérleg segítségével - apró, ömlesztett áruk 100%-ban kontrollált kiadagolásáról.

Céges belépő/RFID/PIN

Elérhető: 2-10 ajtós változat

Értékesebb szerszámok/kisgépek

Közös használatú eszközök

Basics kölcsönző automata

Értékes és gyakran használt eszközök kölcsönző rendszere

A kölcsönző rendszert gyakran használt, értékes eszközök és műszerek tárolására, kiadására és visszavételére tervezték.
A kölcsönző automata minden egyes kölcsönzést és visszavételt az adott dolgozóhoz kapcsolva rögzít, illetve a tárolt eszközök műszaki paramétereit (állapot, garancia, stb.) is folyamatosan vezeti, így a felhasználó egy kattintással ellenőrizheti bármely eszköz hollétét és állapotát.

Basics visszavételező automata

Környezetvédelmi megfontolásból

A visszavételező automata lehetővé teszi az elhasznált, szenyezett tárgyak megfelelő összegyűjtését, legyen szó kesztyűről vagy maszkról.

Elhasznált kesztyűk számára

100%-ban konrollált folyamatok

Sorban állás nélkül

Basics fizikai raktár kezelő virtuális automata

Termékek gyors és egyszerű kiadása a raktárból

A Basics fizikai raktár kezelő virtuális automatája nem más, mint a háttér szoftver egy funkciója, amely képes az Ön raktárát egy virtuális automataként kezelni.
A virtuális automata a dolgozók számára egy speciálisan kialakított kijelzőn keresztül érhető el, amelyet a gyártási területen belül elhelyezve, a dolgozók azonosítást követően használhatnak.

A virtuális automatán a dolgozók kiválaszthatják a raktárban lévő termékek közül a számukra szükségeseket, amelyeket a raktárostól rövid időn belül fel is vehetnek.