Anyagmozgatás Raktártechnika Üzemberendezés

Szolgáltatás

Olyan beszállító partnert keres, aki széles termékkörben, rugalmasan, gyorsan teljesíti a felmerülő igényeit? És mindezt még jó áron is teszi?

A Basic’s Hungária Kft. azzal a céllal jött létre, hogy elsősorban üzemek, intézmények számára kínáljon kiváló minőségű berendezési tárgyakat, ipari segédeszközöket, üzemi- és raktárfelszereléseket egy, a német piacon már bizonyított beszerzési társulás csaknem 700 gyártójának termékeit kínálva.

MÚLT

Az első katalógusunkban minden megtalálható volt irodák, üzemek és raktárak számára, az irodai székektől kezdve a villás targoncáig, azonban egyre jelentősebb igény mutatkozott arra, hogy a partnereink egyedi igényeit is kiszolgáljuk függetlenül attól, hogy az adott termék szerepel-e a termékkörünkben vagy sem.

TELJESKÖRŰSÉG

Így megkezdtük vállalatunk átformálását, partnereink egyedi igényeiből kiindulva hol a legkedvezőbb ár és a részletes szakmai előkészítés, hol a leggyorsabb leszállítás fontosságára koncentrálva. A meglévő gyártói kapcsolatrendszerünket tovább bővítve jelenleg szinte egész Európa gyártói piacáról szerezzük be termékeinket törekedve arra, hogy a minőségi elvárásokat szem előtt tartva a lehető legjobb ár-érték arányú termékeket juttassuk vásárlóinkhoz. Igény esetén kiemelt fontosságú és bonyolult beruházási feladatban személyesen is részt veszünk, szakmai segítséget nyújtunk a beszerzési döntés előkészítésében.

SZOLGÁLTATÁS

Tisztában vagyunk azzal, hogy partnereink egy-egy sürgős beszerzési igényére akár órákon belül megoldást kell találnunk, és a terméket rövid határidővel le kell szállítanunk. Ilyen esetekben az import beszerzés nem jöhet szóba, budapesti raktárkészletünkből dolgozunk és kiterjedt magyarországi gyártói kapcsolatrendszerünket hívjuk segítségül a probléma megoldásához. A minőség nálunk garantált, a partnereink igényei szabják meg, hogy gyorsan szállítunk az elérhető termékekből vagy a részletes igényfelmérés után kutatjuk fel az elképzeléseknek leginkább megfelelő termékeket.

a BASIC’S HUNGÁRIA csapata