Anyagmozgatás Raktártechnika Üzemberendezés

BEMUTATKOZÁS

Basic's Hungária Kft. kompromisszumok nélküli elkötelezettje a legmagasabb minőségnek, a maximális vevőkiszolgálásnak és az értéknövelő szolgáltatásoknak, biztosítva ezeket tevékenységének minden területén a megfelelő időben, versenyképes áron.

ELKÖTELEZETTSÉG A MINŐSÉGÉRT

A Basic's Hungária Kft. olyan minősített gyártókat képvisel, akik világszerte részt vesznek az ISO9000, TQM és CPI programokban. Minőségi termékeink kimagasló eredményeket biztosítanak vevőnk számára.

A BASIC'S HUNGÁRIA KFT ÜZLETPOLITIKÁJA

ÜZLETI FILOZÓFIÁNK:

Kölcsönösen előnyös, hosszútávú és korrekt üzleti kapcsolatok kiépítésével és fenntartásával járuljunk hozzá vevőink és beszállítóink üzleti sikereihez.

CÉLKITŰZÉSEINK:

 

  • Vevőink számára a legmodernebb szolgáltatási színvonalat biztosítani, mely magában foglalja: a legmagasabb minőségű termékeket, a kimagasló színvonalú kiszolgálást, a vevő termelékenységének növelését biztosító műszaki szakértelmet, mindezeket a legalacsonyabb bekerülési értéken szállítva.
  • Szállítóink számára biztosítani a hosszútávú, eredményes együttműködést.
  • Munkatársaink számára biztosítani az egyenlő esélyeket, dinamikus munkakörnyezetet, folyamatos egyéni és szakmai fejlődési lehetőséget, a kimagasló teljesítmények elismerését.
  • A tulajdonosok számára megfelelő eredményt biztosítani.